tiistai 12. marraskuuta 2013

En muminkväll

Efter en intressant (men också lite frustrerade dag) föreläsningsdag kring användande av media i församlingen och en skön eftermiddag med lunchmys och lite studerande med Bettan fick jag på kvällen muminbesök :)

Mina radkompisar från skolan kom för att få lyssna till ett kapitel ur Muminpappans memoarer lästa på finlandssvenska. Förutom det blev det en massa prat och möjlighet att lära känna varandra. De stunder i skolan då man kan prata med varandra är så korta att man liksom inte riktigt hinner komma nånvart. Givande att få en helkväll tillsammans! Det blev mys för hela slanten!

Madelene och Edith (tyvärr ser ni inte hur mysigt vi egentligen hade det)
I skolan har vi nu på gång lite föreläsningar som presenterar den verksamhet och de arbetssätt som används på Livets Ord. Idag hade vi som sagt om media och imorgon kommer vi att ha om ungdomsarbete. Det är jätte intressant, givande och lärorikt men också frustrerande i och med att det finns så mycke som jag skulle vilja men som jag antingen inte har kunnande för att klara eller resurser för att få till. Som tur handlar inte församlingsarbete om mänskligt kunnande, utan Gud har lovat att han fixar resten då vi har ett vlligt hjärta. Härtills har det fungerat så må inte också i fortsättningen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti