sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Veckan som har varit

Veckan som har varit har varit en ganska vanlig vecka. Skönt med vinterväder och en hel del roligheter att syssla med. Har jobbat bara en eftermiddag så det har blivit tid över för annat (läs studier).

Veckans stora grej har varit att det nu finns två nya ungdomar i huset. Ebba, började nu studera till sjukgymnast) i rummet bredvid mig ocj på nedra våningen Johan som har börjat på läkarprogrammet. De har haft nolningsvecka och de är båda sociala och aktiva så det har varit en hel del liv och rörelse i huset. Båda är riktigt trevliga och lätta att komma överens emd så jag tror att vi kommer att få en riktigt bra vår tillsammans här på Lilla Djurgåden. Dock kommer vi att måsta diskutera lite kring när vi skall ha tystnad i huset. Den frågan ahr inte varit aktuell tidigare då vi som har bott här inte har haft så mycket med varandra att göras.

En av den här veckans höjdpunkter var att skypea med Amelie! Hur roligt som helst att få höra om vad som händer i Karis. Nytt o spännande! Plus att det alltid är givande att få samtala med denna kloka unga kvinna.

Det har itne snöat på hela veckan, så vi har till fullt utnyttjat den lilla snömängd som vi har fått. Nu är skidspåren riktigt slitna, så vi är tacksamma för att de har lovat oss mer snö nu under veckan som kommer. Mitt mål är tre skidturer per vecka och det har det blivit åtminstone den här veckan. Det plus promenaderna till och från skolan känns hurtigt.

I måndags var det första linedancekvällen för den här terminen. Det var ett helt gäng nya som började nu, men trots det lärde vi oss fyra nya danser. Inte illa!

Ny vecka med nya möjligheter! Tre prov, två eftermiddagar jobb, en missionsresa att planera, serveringstur i kyrkan och sådär. Börjar nästan påminna om mitt "vanliga" liv då det händer en hel del under en vecka :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti